- Söndag

Hejsan!
Helgen har bestått av bröllopsbestyr, i fredags så åkte vi och köpte bröllopspressent, och handlade mat, sedan hem, mötte upp mia så satte vi igång och gjorde bröllopstårtor! :)

Sedan kom lördagen som vi väntat så på :)
Mia stack iväg tidigt och fixa hår och sminka sig, pelle kom upp hit så fick vi klippa han och fixa hår och sånt , sedan vid halv tre åkte vi iväg till kyrkan och börja ta lite kort!

nu i veckan som kommer så kommer jag nog komma igång och blogga lite bättre.. :)
Kommer lite bilder nu istället!









-Torsdag

God Kväller!

Nu har jag inte skrivit på några dagar, har vart lite småförkylld, sedan har vi haft fullt upp!
Eller är väl erik som haft mest fullt upp med att hjälpt till för bröllopet, hämtat kyl, tält och bänkar och massor..

Men imorgon efter eriks jobb så åker vi en sväng till valbo eller gävle, kolla bröllopspresent, och det sista till lördagen!

Idag kom min mamma och syster på besök, så nu har jag äntligen fått hem min systemkamera, och vart även klippt, rätt mycket försvann, och sedan vart jag med lugg, men det är endast till helgen, för efter det kommer jag garanterat vara trött på den !:)


Här kommer lite testbilder som jag tog idag :)








- Måndag

Förkyllningen fortsätter här hemma, har legat i soffan hela dagen, under varma filten, och kollat på live från norge utanför tingsrätten.. ABB skulle anlända klockan 13, men kom aldrig, strax innan två somnade jag, och då hade han tydligen kommit efter det.. jaja, jag sov gott iallafall!

Men jag har en konstig värk i kroppen, egentligen inte värk, jag får som en kramp i magen och på sidorna och på bröstet, men jag misstänker att det är en grym träningsverk eftersom jag har fått en olidlig hosta igen :( försvin nu!
Men kan nog bero på att vi satt i korsdrag i bilen flera timmar i lördags, och sprang runt i kjol på kvällen ute, då det egentligen var kallt! så man får ju skylla sig själv!

Men i morgon får jag vila hela dagen igen, onsdag skulle vi behöva åka till stan efter erik slutat jobba. på torsdag kommer mamma och syster hit, och pappa med kanske, sedan på fredag ska vi hjälpa pelle och mia inför bröloppet, erik ska hjälpa till att resa tält, och mia och jag ska göra tårtorna! så det är fullt upp denna vecka, så det vore ju bra om man kunde kvickna till snart tack!

Snart är det dax att ha en dejt med tv:n , Johan falk !

Har precis ätit skohagolmslimpa me dost på, och doppat i varm choklad, värmde gott och är fruktansvärt gott :)

Nej nu kryper jag ner i liggställning igen!


Hoppas ni andra har haft en trevligare dag än mej :)

- Måndag



"På den här sidan himlen finns en
alldeles särskild plats som kallas Regnbågens bro.
När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör, så kommer det till Regnbågens bro.
Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.
Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och de har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.
Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak -- de
saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer
någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.
Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen,
flyger över det gröna gräset, benen bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din älskade vän möts till
slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.
Du får överlyckliga pussar i hela ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.
Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens bro... för att aldrig mer skiljas åt."


- Söndag

God kväll allesammans!
Idag är jag seg, bakis, och trött efter gårdagen!

Igår var det den efterlängtade lördagen, som vart precis som vi hade tänkt oss, alla planer gick som planerat, och bruden vart nöjd :)
Vi träffades utanför min port vid halv tio , Jag, Lisa, Emma, mias mamma och våran svärmor, vi gick in i porten, spela musik blåste i en tuta och förde liv..  ringde på dörren, och där öppna en yrvaken mia och stod och gapa och undra vad det var frågan om! :)
Satt på henne fula kläder, på med sminkning, fram med en öl och en smörgås, sedan på med ögonbindel , så satt vi henne i bilen och det roliga börja! :)
Först mot bolaget för att handla dricka, sedan vidare till östhammar, för där skulle hon få åka gokart!
Efter gokarten så var det dax för lunch på ett matställe där, och där fick hon även gå runt och tigga lite pengar , sedan började vi röra oss hemmåt och hon fick hitta på massa tok här i söderfors, vi avslutade kvällen på Lavas, med god mat och dricka! det som hände på möhippan, stannar på möhippan ;) men roligt hade vi, och hemma i tid var vi alla, jag tror jag låg i sängen vid halv ett - ett..





Snygg hon var va?? hahaha










Jag har haft sörjdag idag, det gör ont i mig när jag läser om det tragiska i norge, mina tankar går till alla anhöriga som mist någon, och mina tankar går till dom som överlevt , hur ska deras liv bli nu?  ♥



Anders Behring Breivik ska inte ha fängelse, han ska torteras till sin egna död, som han torterat dom andra.. han är inte värd att sitta på ett fängelse i dagens läge, för det ä för lyxigt, in med han i en isolerad cell utan säng, utan mat, så han får svälta ihjäl.. långsamt och plågsamt...

- Fredag kväll

God kväll!

kör en liten snabb sammanfattning av dagen som varit!
Vart hundvakt hela dagen, har gått kanon!
på eftermiddagen kom pelle och mia och lilleman upp, vi fikade och snackade strunt som vanligt, och lilla monstret gjorde kaos i lägenheten, inte något ovanligt det heller!
Sedan vart det lite handling, och hem och mötte upp grannen som kom med flyttlass, så vart lite bära där, eller ja mest erik som bar.
Sedan ner till sjön, hälsa på Pelle, andreas och hasse som fiska.
Hem igen, upp en snabbis, och sedan ner och kramades lite med Sandrah , och pratade ett par timmar!
Upp och han nästan bara sätta mej, ut på balkongen och sa hej till andra sandra!
Och NU ska vi strax lägga oss i sängen och kolla på lite film!

Psssst. nu äre helg!!



nattiiiii!!!

- Fredag

God förmiddag!

Inatt vid ett vaknade jag av en smäll, fatta först inte var det var, men sedan fortsatte det, oscar var på besök, sa åt erik att dra ur modem, dator, tv mm..  påpekade även för honom att jag tyckte att det var obehagligt, och jag var rädd av allt smällande.. ( har panisk skräck för åska) men han verkade dock inte bry sig, han vände sig om och somnade om.. jag har legat vaken mest hela natten.

idag är det iallafall äntligen fredag!

nej om man skulle försöka ta sig ett ryck, och se vad denna dag har att ge!


Ha en bra dag!


- Torsdag

Hej mina vänner!

Då var torsdagen här, och veckan är snart slut!

Idag har jag umgåtts med Maria med lilla familjen, hade lite abstinens efter lilleman som var nyklippt och fin idag! ♥

Hemma mötte jag upp gubben, så gjorde vi lite mat, idag fick blåbärspannkaka mätta våra magar här hemma, men dock så mättar det ju inte så mycket, så det tog inte så lång tid innan man vart hungrig igen!

Fick ett glatt sms av att Sandrah är hemma igen nu en snabbis, så henne ska jag försöka träffa en sväng i morgon innan hon åker iväg på semester en vecka igen !

Och tänk er, om en vecka så är det bröllop , jösses vad spännande, jag älskar att gå i kyrkan när det gäller glädje, som bröllop och dop ! det kommer garanterat bli jättefint, jag och bruden har lite att stå i dagen innan, tårtor och annat skall göras! och mannen hennes och Erik ska resa tält och annat, så efter den eftermiddagen så sover man nog gott innan deras dag!

Nu på kvällen så har jag vart in till grannen på kvällskaffe och lite koll på morgondagen då jag ska ha hundarna, medans hon hjälper sin mamma i sthlm att flytta hit, det kommer nog att bli kanon!




Finfina Bryne, som vart min daghund nu ett tag, fintjejen!


Nu är det strax dax att borsta nötterna och lägga sig i sängen och kolla på lite skilda världar innan man stänger sina blå!


God Kväll! 

Nyklippt :)

100media_imag043 (MMS)

Nyklippt :)


- Onsdag

Då börjar onsdagen lida mot sitt slut!

Vad har hänt nu då på senaste tiden? Erik har skrivit anställningspapper, så praktiken är över, och nu ska det hovas in pengar :)
Även jag har prövat på att testjobba inom något som var en mardröm för mig som mindre, men nu så var det inte alls en mardröm, utan något jag trivdes med väldigt bra med, så ett mail ska skickas till chefen om hur det gick, så får vi utgå efter det!

Har även vart på en intervju som assistent, intervjun gick bra, men för den brukaren så behövdes det nog en som var mer insatt i situationen, så det var nog bra att jag inte fick det, för tror inte jag skulle kunna utföra arbetet på rätt sätt!

Idag så har Carina och jag varit ute hela eftermiddagen, vi tog hundarna och gick till ett lite enskillt ställe så hundarna fick bada och leka av sig, dom var helt vilda!

När jag kom hem så vart det ett samtal till polisen, Erik hitta nämnligen en batong från polisen när han plocka skräp på jobbet, så vi åkte in till polisstationen och lämna den , så den kom till rätta!

i slutet av månaden får jag hem en kärlek, en systemkamera, då ska det fotas, massor :)



Godnatt med er, på återseénde!









" - livetduggmig - " - Yes, så ska det vara, även om det låter knas!

Ett litet tips i filmväg.... som man nog inte ska se!

Fick ett litet tips av Maria, att läsa ett inlägg som Magnus Betnér skrivit.
Det är om filmen A Serbien Film.
En film som jag aldrig skulle vilja se, jag skulle må så psykiskt dåligt, varför? jag tänker inte skriva, jag hänvisar till Magnus inlägg, det talar för sig själv.

Inlägget hittar du här!


Nytt Nytt! :)

Hej på er!

Nu har min blogg fått en design, och jag vill ha enkel och stilren, så den passar perfekt, och kommer jag på nytt så får det fixas undertiden, för nu vill jag börja blogga!

Men nu är jag igång, och ikväll kommer ett riktigt inlägg!


Tusen tack min underbara vän Christian som hjälpt mej! ♥


RSS 2.0