- Söndag

Hej hej!
så nu har denna helg gått igen då.. har haft det rätt lugnt och skönt.
På torsdagen så åkte jag somsagt till uppsala med pappa och jobbade på hunddagiset, det gick kanonbra!
slutade vid strax innan sex då sista hunden gick hem, sedan åkte vi hemmåt mot huddunge, vi kollade på "hur många lingon finns det i världen" med mamma, och hade det allmänt bra bara!

På fredag kväll så hämtade erik pappa och mig och vi åkte hemmåt igen!
Upp tidigt på lördagen och så stack vi iväg och fiska hela dagen, var otroligt varmt, nästan för varmt, och utan fisk vart vi med :(  men eftersom det vart så tokigt denna månad med eriks lön, så får man försöka hitta på andra saker än att sticka till stan och shoppa gärnet.. även om vi hade hoppats på att få unna oss lite kul denna månad.. men bara att hålla ut en månad till, sedan så :D

Mamma kom upp på förmiddagen, så vi åkte iväg på bakluckeloppis, mamma ville dit och kolla lite, var dåligt med bilar, dåligt med folk, och dåligt med saker! var ju på arenan så trodde att det skulle vara massor, men ack så fel!

Nu har vi tagit kväller, så nu får jag umgås med karln ikväll!


Pappa ligger utslagen i sängen efter timmar på sjön , med feber!


Linus var självklart med, och han fick fredagsben!



sitter under paraplyt när vi var ute och fiska, för att få lite skugga :)


- Onsdag!

Hej hopp!
Imorrse var jag vaken tidigt, inte så konstigt eftersom jag la mej klockan nio igår, med världens huvudvärk, så vaken och uppe var jag strax efter sju tror jag hon var!
vid nio tiden vart jag rastlös, så tog min fina cykel och gled runt lite, stanna till vid bussen där mia och pelle och emma var, sedan gled jag vidare upp till jobbet och tänkte prata med nya chefen och presentera mej, men hon var i möte med gamla chefen så jag ville inte störa, så lämna bara en klocka som hon skulle köpa!

i morrse fråga syrran om jag kunde hoppa in och jobba 12.00 - 18.00 i morgon på hunddagiset i uppsala, så pappa hämtar upp mej så åker vi dit, sedan spenderar jag några dagar i huddunge, mysigt!
Sedan tar vi med oss pappa hem hit i helgen, så kommer mamma upp och hämtar honom sedan :)

Nu ska jag värma på soppan jag gjorde tidigare, mammas goda ärtsoppa, den är vit, inte såndär äcklig som man köper i korvar på ica!
Och till det en tekaka som jag bakade igår!


- lite mer

Vart sugen på hembakat bröd, framför tv:n med en kopp med te.

så jag bakade det med :)


- Tisdag

Hej på er där ute!
Tänkte uppdatera en snabbis bara..
Efter ett långdraget tänkande, som dock tog hela förmiddagen, om jag skulle baka eller inte.. orka jag, eller orka jag inte?
Satt hemma och var på dåligt humrö för jag var så jäkla rastlös, och det fanns ändå inget jag ville göra.. är det inte konstigt när det blir så?
Så jag tog cykeln och gled ner till ica, införskaffa ett paket mjöl och jäst. jag bestämde mej alltså för att baka, och nu är jag igång!
Hittills har jag bakat tre sorters bullar, Kanelbullar, kardemummabullar med mandelmassa och vanilj, och vaniljbullar med mandelmassa!





får se om det blir någon fortsättning....

Ska försöka få ner dom i frysen så inte erik äter upp precis alla :)


- Tisdag

Hej på er där ute!
Tänkte uppdatera en snabbis bara..
Efter ett långdraget tänkande, som dock tog hela förmiddagen, om jag skulle baka eller inte.. orka jag, eller orka jag inte?
Satt hemma och var på dåligt humrö för jag var så jäkla rastlös, och det fanns ändå inget jag ville göra.. är det inte konstigt när det blir så?
Så jag tog cykeln och gled ner till ica, införskaffa ett paket mjöl och jäst. jag bestämde mej alltså för att baka, och nu är jag igång!
Hittills har jag bakat tre sorters bullar, Kanelbullar, kardemummabullar med mandelmassa och vanilj, och vaniljbullar med mandelmassa!





får se om det blir någon fortsättning....

Ska försöka få ner dom i frysen så inte erik äter upp precis alla :)


- Söndag

God kväller!
Imorrse satt vi länge och tänkte på vad vi skulle hitta på, ut till mamma? följa med dom andra på picknik och fiske? det hade inte jag lust med just då, för vädret såg inte nå kul ut just då..
Sedan vart det inte att vi åkte till mamma heller, det hände något, och varken erik och jag kände oss glada för att åka iväg på besök..
Men vi ville ändå komma ut, så vi bestämde oss att njuta av naturen, så vi skulle ut och kolla om vi hitta någon svamp, och det gjorde vi minsann!




Vi tog även en fika vid svärmor, och åt middag där.. fick även en pressent, som jag var överlycklig av!!



Bokrea är kul, då hittar man mycket kul, och jag kan inte få nog av chokladböcker! :)




- Fika!

Hej igen!
Nu har vårat fikabesök kommit på besök, var trevligt, synd man inte ses så ofta bara!



Nu har vi ätit middag, erik sitter och målar, och jag sitter och kollar tv, och skriver lite.

Och jag har tänkt på det här länge, om jag vill dela med mej om vårat projekt "skaffa barn" eller inte.. det är ju inget att skämmas över, att det tar lite längre tid, än vad det kanske gör för andra!
Så jag har bestämmämt mej nu för att jag kommer skriva om det, som en vanlig grejj, jag skämms inte.

Jag har vart utan p-piller / p-plåster nu i ett år, och erik och jag har sagt det att blir det barn, ja då blir det barn, vi har känt varandra så pass länge, så det skulle inte vara något misstag att skaffa barn ihop.. vi har inte försökt pricka rätt, utan det kommer när det kommer..
vi var oskyddade i ett år, och man hade funderingar på många gånger, varför blir det inte något? mensen kom som den skulle oftast, i mina depp och stressperioder kunde den försvinna en månad, och när den inte kom, så var ju första tanken " nu kanske?? vi kanske har lyckats" man gjorde test och hoppades på ett plus.. men nej, ett minus, dom gånger jag testa så kom det som ett slag i ansiktet.. det gjorde ont.. folk runt omkring vart med barn, fick barn, jag vart väldigt glad över dom, men avundsjukan var enorm.. vi ville ju med, det hade ju gått ett år..
jag minns att på en torsdag så sa jag det att jag skulle beställa en tid vid BM för kontroll och kolla så allt såg bra ut, om det var något fel eller så, PCO och sånt är ju väldigt vanligt (Jag har det alltså inte, det fråga jag på gyn om! ), och man kan ju få hjälp på traven om det skulle behövas, och det är ju kanon!
På fredagen skulle jag ut och festa , och bara för att så gjorde jag ett test, och då kände jag att jag vet ju redan vad det visar.. men jag gör det igen.. stickan har ju visat ett streck i nästan ett år..
Men upp på stickan kom ett streck, och ett till, två streck kom! jag fick hjärtklappning, och kände mej svimfärdig.. kunde ju inte stämma.. gjorde ett till, det visade samma.. trodde fortfarande att något var fel.. så jag gjorde ett tredje test.. och det visade lika! ett glädjerus kom genom kroppen.. jag var med barn! ♥ äntligen var det min tur!

Jag ringde till Erik och sa det att jag blir nykter över sista april, och erik undrar varför? det pirrade i mig, jag ville skrika! "Jag är gravid!!! " den lyckan jag hörde i hans röst, det går inte att förklara.. var underbart att höra!

men jag trodde innerst inne inte på det ändå.. så jag skynda mej ner på ica och köpte ett "riktigt" test, körde ju bara med stickor, och minsann, det visa ett superstarkt streck!

den kvällen var vi nog lyckligast i världen.. vi väntade vårat älskade barn, det var inte fel på oss!

Veckorna gick, jag fick inskrivningsdatum, då skulle jag gå in i v12 den dagen..
dagen innan på natten hade jag molande värk i magen, mensvärk, men tänkte inte mer på det, livmodern växte ju, hade ju haft "täningsverk" i magen av den förr..
Vaknade på natten av att jag hade grymt ont i magen , sprang på toa för jag trodde jag var nummer 2 nödig.. men näe.. gick och la mig igen, och vaknade vid fyra av att smärtan var hemsk.. sprang på toa igen.. och blodet rann längst mina ben, satt mig på toa, och erik vaknar till att ett dunsplask, minns att jag bara skrek att allt hade gått åt helvete!!  hela toan var nedblodad.. tom i kroppen gick vi å la oss igen. erik var förstörd, jag kände mej bara tom, jag fick inte ens fram nå tårar.. sprang ett x antal på toa och klumpar efter klumpar kom, inte små, stora som tennisbollar om ens det räcker..  på morgonen när affären öppna fick erik fara till affären och köpa bindor, jag kunde inte röra mej, kom som sjöar av blod ur med, och var svimmfärdig.. men vad hjälpte en binda mot allt det blodet.. vi skulle ut och fira mors dag, men jag stanna hemma, orkade inte, så erik fick åka ut själv..  jag fortsatte mina besök på toa, lät som jag kissa men det var bara blod.. ringde 1177.. dom tyckte jag skulle avvakta och vara hemma, även om jag bönade om att jag ville komma in.. men nej..
Men efter massor med tjat så försökte dom få tag på gyn i gävle, men det var ju så jobbigt för då var dom tvungen att ta in en från jouren, för fans ingen gyn på helgen..
Men jag fick åka in, erik kom och hämta mej, och vi for med en jäkla fart in till gävle till gyn, för att stoppa blödningen så fick han ta bort klumpar från livmodertappen, och efter det sluta blödningen upp en hel del..
När jag kom hem så kom sista klumpen ut, för på VUL så hade jag en klump kvar som skulle komma ut..
På kvällen sas det inte många ord här hemma, var mest att vi trösta varandra med kramar och närhet..

Jag blödde i två veckor innan det äntligen tog slut..

Sedan har nu mensen vart borta i två månader, och jag har även testat mej någon gång nu , ifall det kan ha vart något, för det har ju hänt ganska många att dom blivit gravida innan första mensen kommit.. men inte jag..

har haft mensverk inatt, och i morrse när jag vaknade hade jag fått min mens, lyckan var nästan lika som när jag vart gravid, äntligen kom den ! :)

Så nu ska det börjas att producera bebis igen, och vi hoppas på att det inte ska ta ett år innan det är ett plus på stickan, här ska det bli bebis igen!

vi toklängtar!!!! ♥




-Lördag

Godmorgon!
Imorrse när jag vakna, vart jag väldigt glad över en sak, en sak som andra nog skulle sucka åt!
jag hade fått min mens, äntligen, tre månader efter missfallet kom den tillbaka!



Snart snart snart, så kanske det kan bli detta på stickan igen när man kommit igång med kroppen! :)


- fredag

Halloj!
Ett tag sedan jag uppdatera, men har inte haft någon lust , eller något att skriva om!
Skönt med helg igen.. så man kan umgås lite med Erik och kanske hitta på något kul!
Egentligen var det tänt att det skulle bli familjemys med mamma och pappa idag, men visade sig att det inte passa , så får ta det en annan dag helt enkelt, vart medbjuden på lite gallejj för att fira Lisa som fyller på söndag, men veckan innan lönen kommer, så plånboken ekar lite, den är inte gjord för utgång.. ska åka till stan och kolla lite på lördag, ska få låna carinas busskort så resan kostar mej inte något, så behöver inte bli något dyrt kalas :)

i onsdags så skulle jag och sandra iväg på en loppis i östhammar, men dit kom vi inte, vi tog en snabbis till sandviken istället, jag hitta en frys på köp och sälj på fejjan, 100 kronor tyckte jag var ett ypperligt pris för en frys :)

När vi kom hem där ifrån efter sex, så var det bara att försöka vila och varva ner lite, för att sedan gå till jobbet , skönt att komma ut och jobba lite :) trivs massor där, och allrahelst natt, finns inget bättre jobbtid enligt mej :)

idag är Erik och jobbar i tierp, var nog trött när jag vakna i morrse, för såg hans mobil låg i hallen, så kolla i vardagsrummet om han somnat av på soffan, men antog att han glömt telefonen, så var påväg att messa han och skriva det.. hallå? telefonen låg ju hemma, ingen mening med att messa då ju, måste ha vart riktigt trött när jag klev upp. haha

Får se vad denna eftermiddag och kväll har att erbjuda, bara lugnt antar jag :)


Kom hem från sandra nyss, var upp och fick mej lite äppelpaj och en kopp kaffe, samt lite yatzy, men jag är ju så bra på det, så jag vinner ju alltid! haha

Ha en fin helg!


- Lördag

Halloj!
idag klev vi upp kvart över sju, gjorde smörgåsar och fika och begav oss ut till våran båt, och var ute på sjön hela dagen :) dock inte mycket till napp, men skönt att komma ut lite!

När vi kom hem så käkade vi lite , och efter ett tag så kom jonte över, han ska sova kvar här inatt för mia och pelle är på kräftskiva!
efter han fått mat så satte sig han och erik i badet med massa skum, dom satt där länge och lekte med både gummifiskar och en docka, rätt som det var så ringde det på dörren, då kom eriks mamma och pappa förbi en sväng , dom ahde fika med sig, och jag hade precis gjort en blåbärspajj, så det var ju tur att dom kom :)
Dock stanna dom inte så länge, men det gjorde ju inget, för det var ju nästan läggdax för jonte.. vart film och välling i soffan, sedan mys i sängen då både jag och jonte somna av .. han somna runt halv sju, lyfte över han i sin säng, och nu sitter jag här och är dundertrött :)

Får se vad morgondagen har att erbjuda!
Nu ska jag umgås lite med sambon!


Smygfota en liten bild på erik och jonte...


- Blått-

Eftermiddagen ängnades åt detta


- snabb shopping -

Tjo!
Sandra och jag drog iväg en snabbis till Hedesunda, till GNK.. varför inte spendera pengarna, på kontot gör dom ju ingen nytta :) nejdå.. det ska snålas till slutet av månaden, men jag fick iallafall hem något till både mej och till Erik, för en billig peng!


T-shirt till Erik!


Nytt linne till mig, måste nog köpa några fler såna, dom var så sköna!

- Torsdag

God förmiddag!

Jag vaknar död varje morgon, vet inte vad det är med mej, sover så dåligt på nätterna, vaknar var femte minut, somnar om, vänder på mej, vaknar igen.. så är mina nätter, jag vill vara utvilad, och sova en hel natt..

Satte mej i soffan nu på morgonen, och hör ett jäkla liv utanför med ord som "idiot" "dumjävel" "du är ju totalt blåst".. där snackar vi gubbfight med gubbar i 60 -65 års åldern... :)

Längtar till i morgon, då är Erik ledig, då ska vi på äventyr, vi ska till Gävle hela dagen, vi ska på en hockeymatch, sedan så ska vi spela minigolf, (där vi hade en av våra första dejter :) ) sedan äta lite gott, och ha det bara mysigt.. har blivit en del mysdagar för oss nu på senaste, men det behöver vi!

vi låg och prata för någon dag sedan, om egentligen hur bra erik och jag har det, vi har vart ihop i 4 år och 4 månader nu, och vi har aldrig haft ett bråk eller gräl, visst vi har haft diskutioner, men aldrig höjt rösten till varandra eller stuckit ifrån varandra.. ibland tycker jag att det är ett under att det inte hänt, för på ett sätt är vi så olika varandra, men ändå så fruktansvärt lika!
Det pirrar fortfarande i kroppen av kärlek när jag ser honom, och vissa dagar känner jag att jag saknar honom nå fruktansvärt när han är på jobbet, jag hatar att vara utan honom.
Även om det händer ibland att jag kan åka iväg till mamma eller typ göteborg en vecka, och vi är ifrån varandra, men det är bara bra för oss, att få längta ihjäl sig en smula..
Det är verkligen äkta kärlek vi har, ingen av oss kan låta bli att säga "jag älskar dej" några gånger om dagen, och innan vi somnar så blir det alltid "godnatt, jag älskar dej", varenda kväll..

Nej kan inte säga nå mer än att han är den bästa jag har!




- Onsdag

Halloj!
Idag har det nästan vart fullt upp frn att jag klev upp, Erik kom hem en sväng när klockan inte ens var halv nio, då låg jag halvvaken i sängen, han prata på och gjorde mej pigg, så var bara att gå upp :)
Började med att diska, plocka upp och tog en sväng med snablearne, och damma av sängen!
Sedan kom Anna upp vid strax efter tio, hon skulle hämta bakmaskinen, men konstigt nog står den kvar på köksbänken :) haha, sedan kom Pelle och Mia och lilleman upp, vi fika beskvier och äppelkaka och kaffe, sedan lade sig Jonte för sin middagslur, och anna vandra vidare till förskola och fridtids för att hämta barn!

När Jonte sedan vakna så gick dom iväg, och jag gick in till Ulla och hämta undar, för en promenad!
Första stoppet vart vid garaget vid lofthuset, ungarna sprang på taket och jaga varandra.. förstå om dom ramlar ner, där är det ju bara asfalt ju! så sa åt dom att gå ner, så dom gick ner... gick vidare och kom tillbaka samma väg igen, och tror ni inte ungarna är uppe på taket och leker igen?! sa åt dom ytterligare igen att gå ner där ifrån, för dom kan ju ramla ner .. antar att dom fortfarande är där uppe och springer, barn lyssnar inte nu förtiden, och inte har dom någon respekt för oss vuxna heller längre.. dom är kaxiga.. ber man dom snällt om något, så kaxar dom upp sig och svarar spydigt.. vad har hänt med barnen nu för tiden? tror dock inte allt handlar om uppfostran, tror snarare att det handlar om vad dom umgås med för barn och har för kompiskrets, för endel ungar som moppsar upp sig, är inte alls så "på riktigt", dom är världens gulligaste.. synd bara att dom ska förvandlas till monster med fel folk.. jag tycker inte om att skälla och bli arg på barn.. men jag kan heller inte bara stå och se på.

Nåja, efter promenaden så stanna jag kvar vid Ulla ett tag, vi prata lite, så hon fick lite sällskap, så hon slapp vara själv.

Gick in till mej en stund innan jag gick ner till affären en snabbis..
Så nu har jag ätit en tidig middag, vart rester, och inväntar Erik!

Senare tror jag att jag går in till Carina en sväng, ska lämna lite saker, och bjuda henne på en bit äppelkaka tänkte jag!











-Gör fortfarande lika ont två månder efter missfallet... jag längtar så det gör ont efter vårat egna kärleksbarn.. hoppas du anländer snart och stickan visar ett pluss ♥ -


-Tisdag

Halloj!
Idag har det vart en liten bakeftermiddag igen. idag bjöds det på detta! :





Chokladbeskvier, dock är dom ej doppade i choklad på korten, men det är dom nu :)

Bottnarna (ca 16 st)
250 g mandelmassa
1,5 dl socker
2 äggvitor


Fyllning/Smörkräm
200 g margarin
3 dl florsocker
2 äggulor
4 tsk kakao 

Gör så här

Bottnarna
Sätt ugnen på 180 grader. Riv mandelmassan med ett rivjärn och blanda samman den med sockret och äggvitorna. Klicka ut massan (ca 1 msk per botten) på bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 13 minuter. Låt bottnarns svalna.

Smörkrämen

Rör samman det rumsvarma margarinet med florsockret, äggulan och kakaon till en smidig smörkräm. Bred ut en klick smörkräm på undersidaorna av de kalla bottnarna. Låt de stå ett tag i kylen så att smörkrämen blir riktigt kall.


Överdraget

Smält chokladen i mikron eller i vattenbad. Doppa biskvierna i chokladen så att fyllningen täcks. Låt stå i kylen ett tag så att chokladöverdraget stelnar.






Och till kvällen vart det detta till middag :


- Måndag

Hej på er!
Idag har vart en lugn dag, har vart supertrött på kvällarna, men så fort jag lägger mej ner i sängen, så blir jag pigg, och det går verkligen inte att sova.. ligger och vrider och vänder mej, det är varmt, av med täcket, då blir det kallt, finns inget mellanting.. drygt!
Umgåts med svägerskan med familj idag, i stormen!

Sedan på eftermiddag fick jag för mej att jag ville testa nå nytt, ner till affären och handla, och ställa sig framför spisen :)




Brända mandlar på marknadsvis, jösses så gott :)

Uppdaterar lite med ett recept som vart efterfrågat!

250 g sötmandel (oskalad)
250 g strösocker
0,75 dl vatten
Hade även i vaniljsocker, en hutt.

Lägg alla ingredienser i en tyflonpanna och koka på hög värme tills vattnet kokar och sockret börjar bubbla. Rör ofta.  Sänk värmen men håll sockermassan kokande tills allt vatten har förångats. Sockret kommer då att kristalliseras. Smält sedan sockret igen, men bara så mycket att det klumpar sig runt mandlarna. Rör hela tiden. Häll ut mandlarna på ett smörpapper, skilj dem åt med gaffeln och låt dem stelna.

KLART :)


- Söndag

Hej!
Då var denna söndag här då, varför går helgerna för fort?

Vi gick upp i skaplig tid, såg ut genom fönstret, och det spöregna.. vi var inte upp länge, innan vi kröp ner i sängen igen , för att kolla lite skilda världar, det var väl tänkte att vi skulle städa och lite så, men lusten fanns inte, var bra mycket mysigare att ligga i eriks famn i sängen och kolla tv :)

Halv ett så duscha vi och gjorde vi oss i ordning, för att fara iväg på ett års kalas i spöregnet, när vi kom upp till Tova så var det mycket folk, men tyvärr skitvarmt, vart nå fel på stackars erik, såg att han svettades enormt (vilket vi alla gjorde) han vart blek och han sa att det kändes som om han skulle svimma.. såg räddslan i ögonen på honom stackarn, så han vart inte långvarig, för han var tvungen att kasta sig ut där ifrån.. var nog tur det så han inte svimma!
Jag var kvar ett tag till och fika och prata lite, men sedan gick även jag hem, dom fick mycket främmande, så lika bra att lämna lite plats åt alla som kom :)

Var ner till affären och handla lite frukt och choklad till kvällen, sedan hem igen..

Tack för det goda fikat, och att vi fick komma! :)

När vi kom hem så kröp vi åter igen ner i sängen och kolla klart på resten av skilda världar, så nu är säsong 2 slut, och den tredje släpps inte förens i slutet av månaden , drygt att vänta! så får kolla lite på rederiet istället, i väntan på ny box!

Gick in en sväng till Carina och hennes mamma och tog en kopp kaffe, och fick höra hur det gått på utställningarna hon har vart på, vart lite prat och kaffe innan jag sedan gick in till mig igen, erik och jag åt lite toast och tog det lugnt, som om vi inte gjort annat idag?

Snart tror jag att vi myser ner oss i sängen igen , kollar lite rederiet innan man får släcka sina blå!

hoppas att ni gaft en mysig söndag!





- Lördag

God kväll på er!

Idag var det tänkte att Erik och jag skulle ha en liten dejt , när vi vaknade på morgonen så spöregna det, och jag kände besvikelsen kom, jag ville ju ute och fara, och inte sitta hemma...

Men vi åkte iväg ändå, regnet försvann och i Älvkarleby så lös solen, och det var kokhett, tempen visade på närmare 30 grader där!

Vi handla lite strumpor och kallingar, och gick och mös, det var trevligt :)

Sedan på eftermiddagen så åkte vi ut till sjön, och var där hela kvällen, och kom hem för ett tag sedan.. så nu är vi äntligen hemma efter en lyckad dag :)

Får se vad som händer till nästa helg då, kanske lite fiska, och en tripp till något annat kul !







Kärlek........




*Den dagen folk slutar ljuga, hitta på, och snacka skit, den dagen ska jag göra vågen*

-Fredag

Hej!
Här kommer ett gott recept som jag gjorde idag!

Flygande Jakob.

1 kg kycklingfile.

140 g bacon

3 st bananer

2 dl chilisås

5 dl vispgrädde

1,5 dl jordnötter

Gör så här:

Strimla kycklingfilé och bacon. Hetta upp en stekpanna och stek kyckling- och baconbitarna på medelstark värme tills filén fått fin färg. Gör detta i 2-3 omgångar så att det blir lagom mycket i stekpannan. Lägg över kyckling- och baconbitarna i en hyfsat stor ugnsform. (Jag använder en rektangulär som är 22 x 35 cm och 4 cm djup eller den ovala på bilden.)

Skiva bananerna och fördela över kyckling- och baconbitarna.

Vispa grädden och blanda med chilisås. Häll över och bred ut. Strö över jordnötter.

Gratinera i mitten av ugnen 225 grader i 15 minuter.

Servera med kokt ris och sallad








- Onsdag

Värmen har här med tagit över mitt liv, jag mår dåligt, jag har ingen ork, och verkligen ingen lust till något i denna värme, jag sover dåligt, jag vill inte ha mat, och vättska glömmer jag dricka, då får jag huvudvärk!

Men något har jag iallafall gjort idag, fast det har vart jobbigt.. jag har lunchat med min fina gubbe mitt på dagen, sedan tog jag cykeln och cykla upp till badet där pelle och mia var, sedan for jag hem och sprang upp till sandra på födelsedagsfika!

Sedan hem , sprang upp och hämta tvätt, sedan ner till tvättstugan och stoppa i maskiner.. sedan har jag hunnit göra en lasagne, men jag vill inte äta den, inte nu, fy för varm mat nu!

Hoppas på att kunna få ta mig ett kvällsdopp ikväll , så jag får ner min kroppstempratur lite!

Folk säger hela tiden att man ska inte klaga på värmen när den är här å bla bla.. men jag kan erkänna, jag hatar när det är varmt.. man blir svettig, och går runt och känner sig äcklig hela tiden.. så jag klagar bäst jag vill!


Kan hända att det blir något kort från vårat dopp ikväll :)


RSS 2.0